Çamlıbel Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : (0356) 2432040
Belgegeçer : ...
WEB https://camlibelcpl.meb.k12.tr
Adres : ÇAMLIBEL BELDESİ YUNUSEMRE MAH. 5. SK. ÇAMLIBEL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 42 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, bir yükseköğretim programına hazırlanan veya branşlarında yeterli bilgi ve beceriye sahip, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, adalet duygusuna sahip, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel yetenekleri doğrultusunda teknik bilgi ve beceriye sahip,sosyal ve psikolojik gelişmeleri yeterli, olayları algılama ve çözüm üretme becerisine sahip, çağdaş, bireysel ve grupla çalışma becerisine sahip olmalarıdır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00/17:00
Yabancı Dil :
Servis : Taşımalı kapsamdaki öğrenciler servisle gidip gelmektedir.
Ulaşım : Çamlıbel Kooperatif araçları ile sürekli ulaşım imkanı vardır. Ayrıca Sivas´a giden tüm otobüsler Çamlıbel´den geçmektedir. Ulaşım araçlarında öğrencilere indirim uygulanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çamlıbel Kasabası Tokat Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25
Kontenjan Bilgileri : Anadolu bölümünde iki, Adalet bölümünde iki, İmam Hatip bölümünde bir sınıf olmak üzere toplamda her sene 5 sınıfta 108 kontenjan bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Okçuluk kulübü ve Futsal Çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 projelerimiz mevcuttur.
Proje Çalışmaları : Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile Mini Olimpiyat Projesi ve Her güne bir kelime projesi devam etmektedir.